30 mar 2015

MUNTANYES?



















       A primera vista, aquestes fotografies semblen muntanyes, fent guàrdia en un univers fosc que podriem trobar en una novel·la de Tolkien. Però mira de nou: Aquestes imatges són en realitat les ones del mar, capturats en el seu punt màxim d'accident. 



       El fotògraf Ray Collins és l'home darrere d'aquestes imatges, que semblen capturar moment més crucial de l'onada, just abans que trenquen i s'enfonsen en l'aigua. Collins va comprar la seva càmera en 2007 amb l'esperança de disparar fotografies als seus amics surfistes, però ràpidament va veure que tenia una habilitat especial per fotografiar l'aigua. 

       Les seves fotos han tingut un gran èxit, de fet, s'han utilitzat en les campanyes internacionals de National Geographic, la Patagònia, i Apple. Totes aquestes fotografies son de la pàgina web de Collins, juntament amb un curtmetratge titulat "SeaStills", que Collins descriu com una "pel·lícula sobre el que l'impulsa a crear". Pega-li una miada i preparat per veure el mar d'una manera que mai has vist abans. 



2 comentarios: