17 feb 2015

Christto I Andrew


Christto I Andrew són un duo d'Artistes Visuals
 que actualment viuen i treballen a Doha, Qatar.


Advent of absolute knowledge

       Com si de les peces d'un puzle es tractara, les seues imatges es fusionen entre elles per mostrar mitjançant la sedimentació de símbols els efectes de la història, la política, l'economia i la cultura popular en la qual es construeix la societat contemporània, específicament a la regió d'Aràbia. D'aquesta manera, cada objecte o personatge que és retratat en les seves fotografies es converteixen en reflexions simbòliques d'aquestes estratificacions que es troben en la societat de De Qatar.



     Utilitzen a Qatar com a exemple, exagerant els seus colors i composicions; amb un humor particular assenyalen el desenvolupament constant i l'estat mal·leable de transformació en què es troba el país.





Mimetic GesturesWakeful Dreams


       Com a resultat, cada objecte o personatge dins de les seves fotografies es converteixen en reflexions simbòliques d'aquestes estratificacions que es troben en la societat de Qatar.

       Christto i Andrew per tant, no critiquen, sinó que assenyalen els dos diàlegs paral·lels, el local i el dels estrangers, que junts teixeixen aquesta complexa xarxa de cultures i subcultures evidents en la majoria dels contextos.


  Era without Era


La pràctica artística de Christto i Andrew evoluciona
 com un procés simbiòtic enfortit per una
 pol·linització creuada dels seus diferents orígens.



 Unparalleled Objectives Long Distance



Article extret del blog: ESPAITACTEL


No hay comentarios:

Publicar un comentario