5 mar 2015

Edelkrone posa al dia la seva gamma d'accessoris de butxaca per a vídeo amb els Pocket Skater 2 i Pocket Rig 2.


Edelkrone Pocket Skater 2


    El fabricant turc Edelkrone s'ha especialitzat en els últims en anys en la creació d'accessoris per a vídeo summament portàtils, lleugers i versàtils. Seguint aquesta línia la companyia ha presentat aquesta setmana els Pocket Skater 2 i Pocket Rig 2, tots dos concebuts per treballar amb càmeres lleugeres i que, com el seu propi nom suggereix, caben en la butxaca.


Edelkrone Pocket Rig 2


     Amb 500 grams de pes i capaç de suportar equips de fins a 2,5 Kg, el Pocket Skater 2 és la segona generació d'aquest minúscul i plegable dolly de taula de tres rodes (el model pioner ja va ser presentat en el saló NAB 2014) per realitzar travellings i desplaçaments de càmera suaus sobre qualsevol superfície llisa.Incorpora de sèrie a més un altre producte de la signatura, el Flex-Tilt Head, un petit capçal articulat que permet posicionar la càmera en diferents angles i altures respecte a la base.




     El Pocket Rig 2, per la seva banda, és un suport de càmera que compta amb un braç desplegable que es pot recolzar contra el pit o subjectar en el cinturó a manera de monòpode en miniatura. Compta a més amb dues barres extraïbles de 15 mil·límetres de diàmetre per acoblar accessoris com a filtres, una matte box o un sistema de follow focus. 



     El seu pes és de 750 grams i s'acobla a la càmera a través de la rosca per a trípode.El Pocket Skater 2 i Pocker Rig 2 es poden adquirir en la tenda on-line de Edelkrone per 220 i 240 €, respectivament.



No hay comentarios:

Publicar un comentario